Industriewanden

Koel- en vriescellen

Magazijn- en kantoorruimten

Industriewanden

Heb je een loods, een hal of een andere bedrijfsruimte die je graag wil opdelen in verschillende ruimtes, dan zorgen wij hiervoor middels industriewanden. Dit zijn scheidingswanden van geïsoleerde panelen. We maken een afspraak met elkaar om op de betreffende locatie(s) alles op te meten. Vervolgens zoeken we samen naar een passende oplossing waarbij de prijs en kwaliteit van de te leveren scheidingswanden gewaarborgd blijft. Ook deze wanden zijn onderhoudsvrij!

 

 

In de praktijk

Hieronder enkele toepassingen die we gerealiseerd hebben.
Loodsen waarbij een deel van de ruimte wordt verhuurd
Opsplitsen van bedrijfsruimten
Wanden binnen de voedingsmiddelenindustrie
Overige toepassingen

Wandspecificaties

Maximum afmetingen

Naar wens van de klant

Type coating

Diverse soorten coating mogelijk

Extra optie

Elementen in wand (bijv. deuren en ramen)

Materiaal

Geïsoleerde (dikwandige) panelen

Koel- en vriescellen

Voor onder andere de voedingsmiddelen industrie leveren we koel- en/of vriescellen. Deze cellen worden op maat gemaakt van dikke geïsoleerde panelen. Deze cellen worden voorzien van draai- of schuifdeuren en indien nodig met randverwarming in de kozijnen. Tevens kan naar wens alles afgekit worden.

 

 

In de praktijk

Hieronder enkele toepassingen die we gerealiseerd hebben.
Food industrie
Industrie
Overige toepassingen

Celspecificaties

Maximum afmetingen

In overleg naar behoefte

Deuren

Schuif- of draaideuren

Extra optie

Randverwarming bij vriescellen

Materiaal

Geïsoleerde (dikwandige) panelen

Magazijn- en kantoorruimten

We bouwen ruimtes voor kantoor, kantine en magazijn op wensen van de klant. Eventueel kan gekozen worden voor een verdiepingsvloer waar we het e.e.a. op bouwen, zodat de ruimte optimaal wordt benut. Wij komen altijd eerst langs om de locatie te bekijken en in overleg met elkaar maken we een passend plan.

Deze ruimtes worden gemaakt van sandwichpanelen en de ramen en deuren die hierin gezet kunnen worden zijn van aluminium. Deze ruimten zijn onderhoudsvrij.

 

 

In de praktijk

Hieronder enkele toepassingen die we gerealiseerd hebben.
Kantoor- en verblijfsruimte
Loodsen en hallen

Specificaties

Extra opties

Ruimten op entresolvloer

Materiaal

Enkelwandig of geïsoleerde panelen

Benieuwd?

We kijken zorgvuldig op locatie mee met jouw wensen om zo tot de best toepasbare oplossing te komen met onze paneelbouw.

We voldoen graag aan jouw wensen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Paneelbouw

Met paneelbouw voorzien wij onze klanten van o.a. kantoor- en kantineruimtes, koel- en vriescellen en scheidingswanden voor binnen en buiten. De wanden van deze ruimtes worden gemaakt van geïsoleerde panelen. Daarnaast is alles direct afgewerkt en onderhoudsvrij. Ook hebben we voor deze ruimtes deuren en ramen van aluminium die gemakkelijk in deze panelen verwerkt kunnen worden. De bouw van deze ruimten of wanden gebeurt altijd bij de klant op locatie en daar waar nodig kan dan ook snel geschakeld worden.

 

Tevens werken we met geïsoleerde panelen en bevestigings- en afwerkingsprofielen. Alles wat we opleveren kan eventueel afgekit worden met kit in de gewenste kleur.